Lidt praktiske informationer

Alletiders Bedste Juleshow  

kan bygges op i moduler i forskellig størrelse efter aftale og behov.


"Small"
2 personer / Julemand + Musiker

"Medium"
3 personer / Julemand + Nissekone + Musiker

"Large"     
5-6 personer / Julemand + Nissefamilie + Musiker

"X-Large"  
6-7 personer  / Julemand + Nissefamilie + 2 Musikere

Vi har gennem de sidste godt 20 år optrådt ved alle former for julerelaterede arrangementer, såvel ved den traditionelle juletræsfest i firmaet eller foreningen, som ved julefrokosten, kundemødet, produktproduktionen o.a.. Vi har optrådt for ganske små forsamlinger på 20-30 personer og optil 1.800 personer af gangen, i kantinen, sportshallen, butikscentret, plejehjemmet, aulaen, tv-stationen og mange andre steder, hvor formålet har været at sprede det glade budskab om julen og plante lidt smil på alle ansigter. Vi medvirker gerne ved uddeling af godteposer, julegaver o.lgn., og sørger i det hele taget for en rigtig hyggelig julestemning. Varighed er typisk fra 1-4 timer efter arrangørens ønsker og behov. Vi er i det hele taget yderst fleksible, og målretter gerne vor optræden efter forudgående aftale.

Vore eneste 2 ufravigelige krav er:
1: at der til musikken skal være en lav scene på minimum 2x3 meter med strømstik i umiddelbar nærhed. Scenen er af hensyn til børnenes sikkerhed erklæret for "børnefri zone" og af hensyn til musikerens velbefindende ligeledes "hjernefri zone".

2: I umiddelbar nærhed af lokalet, hvor optræden skal finde sted, skal forefindes separat omklædningslokale i rimelig størrelse for de optrædende.

Vi er disponible alle ugens dage og alle døgnets timer, og medbringer eget komplet anlæg afstemt efter lokale og publikumsantal.

Honorar aftales i hvert enkelt tilfælde og er afhængig af antal optrædende og varighed. Kontakt os direkte - eller spørg efter os ved jeres sædvanlige underholdningsleverandør. Skulle han mod forventning ikke kende os i forvejen, er I velkomne til at henvise til denne hjemmeside eller oplyse tlf. 2296 3308 og/eller mail: info@vagnmoeller.dk


Med venlig hilsen og ønsket om en god jul.


ALLETIDERS BEDSTE JULESHOW