DEN ORTOPÆDISKE VACUUMMADRAS

Den ortopædiske vacuummadras er på oversiden beklædt med ren ny uld, som sikrer en behagelig, naturlig temperatur og gør madrassen hygiejnisk, idet uldens naturlige lanolinlag neutraliserer bakterier og bevarer overfladen tør, hvilket igen betyder at husstøvmider ikke trives deri. Derfor er madrassen også særdeles velegnet for personer med astma og andre åndedrætssygdomme. Pga. den fleksible opbygning er vacuummadrassen lige velegnet til senge med fast bund og til elevationssenge. Den ortopædiske vacuummadras er mere end noget andet fundamentet for en god søvn og en bedre vågen tilværelse.

SOV SØDT - OG SUNDT
Efterhånden som vi bliver ældre, opdager vi, hvor vigtigt det er for kroppen og for hele vort velbefindende, at vi sover godt. I den forbindelse er sengen vort vigtigste redskab. Sengen er normalt bygget op af en madras, underdyne og/eller lagen, hovedpude og overdyne. Madrassen er underlaget - fundamentet for den gode søvn - og sørger for kroppens hvilestilling under søvnen. Det er i dag desværre således, at de fleste kiropraktorer og terapeuter kan bekræfte, at størstedelen af behandlinger for diverse ryg- og nakkesmerter udføres forgæves, fordi patienterne fortsat sover på den madras, der fra begyndelsen er i hvert fald delvis årsag til smerterne.
Hvis madrassen er for hård, mister rygsøjlen sin naturlige kurve, hvilket presser skuldrene sammen. Hvis madrassen er for blød, forværres stillingen, og da vil især kvinder få problemer pga. dårlig rygstøtte. Kroppens naturlige reflekser vil forsøge at opretholde rygsøjlens naturlige linier, hvilket vil medføre muskelsmerter, lændesmerter, nakkesmerter, hovedpine og iskias. Ligger man på en dårlig eller udslidt madras, vil man uvægerligt vende og dreje sig for at finde hvile. Dette kan resultere i op til 100 bevægelser pr nat. Derfor vågner man ofte med en stiv krop og stærke smerter og følelsen af ikke at være udsovet. Hvis kroppen derimod får den korrekte støtte, ligegyldigt hvilken stilling man indtager under søvnen, så bliver søvnen helbredende og oplivende. Hvis rygsøjlen får den korrekte støtte, bliver muskler og sener i stand til at slappe af og søvnbevægelserne reduceres betragteligt. Sådan en støtte får kroppen af den ortopædiske vacuummadras.
På den ortopædiske vacuummadras opnås en konstant ensartet trykpåvirkning af alle kropspartier. Dette opnås i et vacuumsystem, hvor millioner af luftkamre er forbundet indbyrdes med små kanaler. Dyser på siden af madrassen forsyner systemet med luft. Når man tager plads på madrassen, presses luften ud af kamrene, og når man rejser sig, fyldes luftkamrene atter optimalt. Det indre af den ortopædiske vacuummadras er fremstillet af et førsteklasses materiale kaldet eliocell, der bl.a. også anvendes til rumformål, katapultsæder, skoindlæg og hynder til operationsborde. Eliocell er et specialudviklet, elastisk og særdeles slidstærkt materiale, der pga. den molekylære sammensætning fuldstændig tilpasser sig kropsformen. Eliocell er et superhygiejnisk, uorganisk stof, der ikke giver grobund for bakterier. Eliocell kan ånde, optage fugtighed og virker temperaturregulerende. Derfor er den ortopædiske vacuummadras velegnet til forebyggelse af gigt, rygbesvær, ledsmerter, hekseskud og forkølelsessygdomme. Den ortopædiske vacuummadras udvikler ingen statisk elektricitet og modvirker derfor liggesår. Takket være den utroligt fleksible opbygning er den ortopædiske vacuummadras lige velegnet til senge med fast bund og til elevationssenge.
HYGIEJNISK OG NEM AT HÅNDTERE.
Den ortopædiske vacuummadras er på oversiden beklædt med ren ny uld, hvilket giver den liggende en behagelig, naturlig temperatur. Samtidig gør uld madrassen yderst hygiejnisk, idet uldens naturlige lanolinlag neutraliserer vore bakterier og bevarer overfladen tør, hvilket igen betyder at husstøvmider ikke trives deri. Derfor er madrassen også særdeles velegnet for mennesker med astma og andre åndedrætssygdomme. Madrassen vejer kun ca. 8 kilo og er derfor let at håndtere, også for personer med nedsat muskelkraft. Madrassen bestilles altid i samme mål som din eksisterende seng og leveres i specialmål på din adresse uden yderligere omkostninger. Den ortopædiske vacuummadras er mere end noget andet fundamentet for en god søvn og en bedre vågen tilværelse.