Magneterne forbedrer kredsløbet, så blodkarrene udvider sig og optager op til 4 gange så meget ilt. Affaldsstoffer udskilles. Disse affaldsstoffer er ofte årsag til muskel-  og ledsmerter, som derfor lindres. Magneterne hjælper syge celler til at regenerere. Ubehag formindskes, immunforsvaret styrkes og kroppen bliver mere modstandsdygtig. Derfor kan magnetterapi benyttes med succes ved så mange forskellige slags sygdomme, da denne form for terapi går ind og retter op på sygdommens årsag istedet for blot at behandle symptomerne.

SÅDAN VIRKER MAGNETTERAPI.

Magnetterapien forbedrer kredsløbet i kroppen ved at påvirke jernatomerne i blodet. Denne påvirkning gør, at blodkarrene udvider sig og blodet optager op til 4 gange så meget ilt end ellers. Ophobningen af affaldsstoffer i kroppen bliver udskilt, og det kan man mærke ved at urin og sved i starten har en ændret lugt. som igen bliver normal i takt med, at kroppen bliver afgiftet. Ophobning af affaldsstoffer i kroppen er ofte årsag til smerter i led og muskler.

Udrensningen bevirker smertelindring, selv om der i starten kan være forøgede smerter de steder, hvor udrensningen er størst. Dette er blot en nødvendig overgangsperiode på ganske få dage.

Målinger af cellemembranfrekvenser har vist, at cellesvingningernes intensitet aftager i takt med, at en sygdom bliver alvorligere. Celleenergien og dermed modstandskraften bliver mindre. Før cellen dør øges intensiteten af de omgivende cellers svingninger, idet de således forsøger at hjælpe ved at overføre deres egen energi. Sommetider lykkes det, og den syge celle bliver sund, eller den indkapsles.

Svingningerne fra en magnetunderdyne er ren energi, der tilføres  den syge celle og fører den tilbage til den rette, naturlige svingningsfrekvens. Under denne naturlige  proces belastes kroppen på ingen måde. Denne magnetiske energi er ur-energi. Alting er skabt af denne energi, og den er indeholdt i alting, i ethvert molekyle og i enhver celle. Denne mulighed for helbredelse er efterhånden ifølge mange videnskabsmænds opfattelse den eneste måde, hvorpå organismen kan blive rask - og det ganske uden bivirkninger. Magnetfeltterapien hjælper syge celler til at blive raske og forbedrer derved vores organisme. Sygdomme formindskes eller kureres, immunforsvaret styrkes og kroppen bliver mere modstandsdygtig. Derfor kan magnetfeltterapien benyttes med succes ved så mange forskellige slags sygdomme, for denne form for terapi går ind og retter op på sygdommens årsag istedet for blot at behandle symptomerne

MAGNETTERAPI MOD GIGT

Ved en undersøgelse offentliggjort i det ansete amerikanske tidsskrift “Journal of Rheumatology” har man undersøgt virkningen af magnetterapi på slidgigt i hhv. nakke, fingre og knæled. Der deltog 86 personer med slidgigt i knæ og 81 personer med slidgigt i nakkehvirvelsøjlen. Alle havde de yderligere gigtproblemer i kroppen af forskellig art. Halvdelen af de deltagende fik aktiv behandling med vore produkter - og den andel halvdel fik fupbehandling. Resultatet viste sig at ligge tæt op af en dansk undersøgelse på Rigshospitalet i København, hvor 92% af de, der fik aktiv behandling blev smertefri - fik det bedre og sov bedre.

Helse-bio-magneterne virker først og fremmest ved en udvidelse af blodkarrene med en forbedret blodcirkulation til følge. Efterhånden som terapien forbedrer blodcirkulationen, opnås en stabil varme i kroppen, som giver  en stimulering af muskler og nervebaner. Samtidig reduceres smerter og man vil få en bedre og mere rolig søvn. Man vil føle sig mere udhvilet om morgenen og være mere frisk og oplagt dagen igennem.